Tekst redigeren

Wil jij een goed verhaal vertellen? Laat mij dan je tekst redigeren. Wat er over blijft? Een boodschap die glashelder en duidelijk is voor iedereen. Geen hele lappen tekst, onsamenhangende zinnen en wollige woorden. Alleen duidelijke taal! Daarnaast bied ik als dtp er nog verschillende diensten aan zoals de boek vormgeving en het maken van business infografics. 

Tekst redigeren

De laatste puntjes op de i

Het schrijven van een tekst lijkt simpel. Er komt echter veel meer bij kijken. De woorden die je gebruikt, de lengte en opbouw van de zinnen. Een goede tekst bevat niet zoveel mogelijk woorden, maar de juiste woorden. Ik help je graag bij het vinden van die juiste woorden. Hoe ik te werk ga? Nou zo: jij schrijft jouw tekst, ik zet de laatste puntjes op de i. Ik loop de hele tekst door en verbeter fouten op het gebied van spelling, grammatica en stijl. Maar dat niet alleen. Ik kijk ook of de boodschap die jij wilt overbrengen ook echt overkomt. Inconsistenties, fouten in de opmaak, onduidelijk geformuleerde zinsconstructies, ik zorg ervoor dat de tekst lekker loopt en dat deze goed leesbaar is voor iedereen. Een tekst redigeren doe ik graag. Een sterk verhaal is het eindresultaat.

Een ijzersterke tekst

Wil jij de aandacht van de lezer trekken en deze vast blijven houden tot aan het eind? Laat eensterkverhaal dan jouw tekst redigeren. Niet professionele teksten zijn vaak wollig, te lang en soms onbegrijpelijk. Dit kan als effect hebben dat de lezer afhaakt, waardoor jouw boodschap niet overkomt. Kies voor zekerheid en neem contact met mij op. Samen werk ik met jou aan een een ijzersterke tekst, een tekst die je zonder te aarzelen kunt publiceren!

camera-1575873_640

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?