Boekopmaak

Ben je op zoek naar een grafische vormgever die de boekopmaak voor je kan verzorgen. Een professional die niet terugdeinst voor het opmaken van een heel boek? Dan ben je bij Eensterkverhaal aan het juiste adres. Veel professionele dtp’ers schrikken als zij een dik en ingewikkeld boek moeten maken. Ik niet, sterker nog, het is mijn beroep geworden. Dikke boeken, wetenschappelijke publicaties, proefschriften, educatieve boeken en nog veel meer. Ik ga het aan en deins nergens voor terug!

Boekopmaak
camera-1575873_640

De juiste boekopmaak, gebaseerd op jouw wensen

Om het drukproces goed te laten verlopen, is een goede opmaak van het manuscript noodzakelijk. Het binnenwerk krijgt het juiste formaat, tekst en beeld worden op de juiste plaatsen gezet en het omslag wordt ontworpen. Vooral als je het boek in eigen beheer uitgeeft, is het vinden van een goede vormgever van groot belang. Ik kan je helpen jouw wensen te vertalen in de juiste boekopmaak. Zelf aan de gang gaan met de vormgeving kan uiteraard ook, maar toch raad ik je aan om een professionele vormgever in te schakelen. Zo weet je zeker dat het boek vormgeven in goede handen is.

Een boek die eruit springt

Een goed boek vereist niet alleen een goede boekopmaak, maar ook een goede boekvormgeving. Ook hiervoor kun je mij inschakelen. Ik zorg ervoor dat het boek aan zowel de binnenkant als de buitenkant een juiste vormgeving krijgt. Zo springt jouw boek eruit tussen alle andere boeken in de winkel. Meer weten? Begrijpelijk! Ik vertel je graag meer over mijn werk. Neem nu contact met mij op via de telefoon of de mail.

Tekst redigeren

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?