Boek vormgeven

Als je een boek uitgeeft, wil je dat deze gelezen wordt. Daartoe moet het boek er mooi uitzien en uitnodigen tot lezen. Zowel de omslag als de binnenkant vereisen een goed en mooi ontwerp. Zoek je iemand die jouw boek kan vormgeven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Boek vormgeven
vector-illustration-1575842_640

Een belangrijke stap in het uitgeven

Ik heb veel ervaring op het gebied van boek vormgeven. Ik zorg ervoor dat jouw boek eruit springt tussen alle omringende boeken in de winkel. De cover van het boek is het eerste wat mensen zien, deze moet dus ook opvallend zijn en uitnodigend eruit zien. Daarnaast moet de cover al iets zeggen over het verhaal, zodat mensen direct een idee krijgen waar het verhaal over gaat. Vormgeving is dus een belangrijke stap in het uitgeven van een boek, dit mag zeker niet vergeten worden.

Een boek dat mensen willen lezen

Een goed grafisch ontwerp zorgt ervoor dat een boek iets met je doet, nog voordat je het gaat lezen. Als je een boek ziet, heb je hier een bepaald gevoel en associaties bij. Je wordt nieuwsgierig en wilt er meer over weten. Dit is precies hetgene waar ik je bij kan helpen. Ik ontwerp een boekomslag die mensen niet willen wegleggen. Een boek die zij willen lezen. Ben jij van plan een boek uit te geven in eigen beheer en ben jij op zoek naar iemand die jouw boek kan vormgeven? Neem dan contact met mij op via de telefoon of per mail. Ik luister naar jouw wensen, zodat het boek precies wordt zoals jij wilt. Hetzelfde geldt voor een infographic design.

camera-1575873_640

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?